Bli medlem nu. Det är gratis!

Jag är över 18 år. Jag bekräftar att jag har läst och samtycker till användarvillkoren, integritetspolicyn och Cookie policyn. Jag samtycker också till att få nyhetsbrev per e-mail, kontouppdateringar, speciella erbjudanden och kommunikation från datorskapade profiler, vilka är riktade till mina intressen, och är skickade av nattstad.com.

Bli medlem kostnadsfritt

Att bli medlem kostar ingenting och är ganska okomplicerat. Efter att man har registrerat sig så behöver man fylla i en personlig profil där man berättar lite om sig själv, vilka intressen man har och vilken typ av kontakter som man söker. Desto mer information som man lämnar om sig själv desto lättare blir det för andra medlemmar att hitta till ens profil. Man kan också ladda upp bilder och filmer på sig själv, vilket brukar göra att intresset från andra medlemmar ökar. Efter att man har fyllt i sin personliga profil så kan man börja söka efter andra medlemmar över hela Sverige som har liknande intressen. Man blir även sökbar för andra medlemmar som kan kontakta en för att inleda ett samtal.

Full anonymitet och diskretion

Här är man alltid 100 procent anonym gentemot de andra medlemmarna så länge som man själv inte lämnar ut personliga uppgifter om sig själv. Det gör att man inte behöver vara orolig för att andra NATTSTADS medlemmar ska få reda på vem man är samtidigt som man själv inte vet vilka de andra medlemmarna är. Det är först när man träffas i en chatt eller vid ett fysiskt möte som man får ett ansikte på en profil, men även då kan man känna sig helt trygg tack vare att alla medlemmar har förbundit sig att hantera all information om andra medlemmar med högsta diskretion.

Abonnera på tjänsten

Om man vill få tillgång till sajtens alla funktioner så kan man välja att abonnera på tjänsten till en låg månadskostnad och bli VIP medlem. Som VIP medlem så får man tillgång till utökade sökfunktioner, chatt, webcam chatt men man blir även promotad av sajten inför andra medlemmar. Det innebär bland annat att man får sina foton och filmer publicerade i ett gemensamt bildarkiv och att man hamnar högre upp i sökresultaten. Man får även en märkning på sin profil som gör att andra medlemmar kan se att man är VIP medlem och dessutom så får man tillgång till alla medlemmars samtliga bilder och filmer. Träffa NATTSTADS kompisar i chatten Som VIP medlem så har man tillgång till en chatt där man kan träffa andra intressanta medlemmar från hela Sverige. Här brukar snabbt samtalen gå över till möten vilket gör att många medlemmar valt att endast träffa sina NATTSTADS kompisar online. Efter att man träffats i en chatt så brukar det även gå lättare att ta nästa steg och träffas.